4 strategieën om winst te maken met wedden op sport

Met welke strategieën kun je geld verdienen met wedden op sport? Zonder een duidelijke strategie is het lastig om goede winst te maken met wedden. De 4 beste strategieen staan hier uiteengeschreven.

1. Surebet strategie

Een surebet is een weddenschap waarbij je gegarandeerd winst maakt. Door bij meerdere bookmakers kan je een surebet plaatsen. Hoe werkt dit precies?Je zet twee tegenovergestelde weddenschappen in, met vergelijkbare odds. Dit komt zelden voor. Hierdoor is het belangrijk dat je snel handelt.Voorbeeld: AS Roma speelt komend weekend de derby tegen Lazio. Bookmaker A geeft een odd van 2.10 op een ‘meer dan 2.5 goals' weddenschap. Wanneer Bookmaker B een odd van 2.20 geeft op ‘minder dan 2.5 goals', spreken we van een surebet.Door 10 euro op beide weddenschappen in te zetten zal je altijd winst maken. Het is belangrijk om de obstakels rondom surebets te kennen.

2. Taartmodel

Het principe van dit model is heel simpel. Je zet telkens een portie van je bankroll in, in plaats van grote delen. De kans dat je in een emotionele staat alles verspeeld is dan veel kleiner.Je begint door je bankroll in twintig stukken te verdelen. Dit noemen we taartpunten.

3. 79e minuut strategie

Met de surebet strategie pakken we weddenschappen waar gegarandeerd winst pakken. Een andere (garantieloze) methode is de 79e minuut strategie. Dit is een live weddenschap strategie.

Soms heb je wedstrijden die explosief van start gaan. Op een gegeven moment raken alle spelers vermoeid. Dit zijn perfecte gelegenheden voor een live weddenschap in de 79e minuut. Dit geeft lage odds maar ook een laag risico. Het is echter niet risicoloos, dus houd daar rekening mee!

4. Bookmaker bonussen

Bookmakers geven doorgaans mooie bonussen uit. In feite is dit gratis speelgeld. Door hier slim op in te spelen, kan je je bankroll simpel vergroten.

Conclusie

Begin sowieso met een kleine bankroll, zodat je eventuele verliezen binnen de perken houdt. Een goede manier om je bankroll extra te spekken is door middel van het vrijspelen van welkomstbonussen bij verschillende bookmakers.