Beste private lease aanbiedingen

De beste auto's om te leasen

Private lease, steeds meer mensen kiezen ervoor. Dit betekent tegen een vast maandbedrag onbezorgd rondrijden, of het nu elektrisch, diesel of benzine is. Zie je op het gebied van private lease de bomen door het bos niet meer en weet je niet welke auto je moet kiezen? Ontdek de beste auto's om te leasen.


Beste lease auto's van dit moment

Elk jaar zie je weer een aantal populaire automerken- of modellen voorbijkomen, ook wanneer het om private lease gaat. Het is helemaal niet zo makkelijk om uit het grote aanbod lease auto's te kiezen. Toch zijn er wat modellen die meer geschikt of geliefder zijn voor private lease.


Elektrische auto als private lease

Het gaat snel met de ontwikkeling van elektrische auto's, over een aantal jaar rijden veel mensen hierin rond. Een elektrische auto als private lease is dan ook helemaal geen gek idee. Het bekendste merk op het gebied van elektrische auto's is de Tesla. Het zal je dan ook niet verbazen dat dit merk in de top 10 beste auto's om te leasen voorkomt.
Het voordeel van een elektrische auto is dat je heel weinig aan brandstof betaalt, gemiddeld tussen de € 30 en € 50 per maand (25.000 km per jaar).


Volkswagen lease auto's

Ook Volkswagen is populair op het gebied van lease auto's. In 2020 zie je de Volkswagen Tiguan en ID3 veel voorbijkomen. Natuurlijk doet de Volkswagen Golf het ook nog steeds goed en wordt veel als leasewagen ingezet. Wist je dat dit de meest verkochte auto wereldwijd is? Volkswagens zijn zeer betrouwbaar, liggen stevig op de weg en zijn ook nog eens redelijk zuinig.


Een auto leasen: Volvo

Volvo is een merk dat bekendstaat om zijn hoge veiligheid. Het was dan ook Volvo die als eerste met de driepuntsgordel op de markt kwam. Ga je voor private lease en de beste veiligheid dan kom je zeker bij het merk Volvo uit.
Veel Volvo modellen bieden voldoende ruimte en zijn hiermee geschikt voor grote gezinnen. Bovendien staat Volvo ook nog eens voor luxe, dat is tenminste wat je met private lease wil ervaren.


Skoda en private lease

In het overzicht beste auto's om te leasen komt ook de Skoda voor, dat is waar veel leasers voor kiezen. Waarom Skoda? Ze moesten het jarenlang met een slecht imago doen, tegenwoordig weet Skoda zich te kenmerken als een compacte en degelijke auto. Nou ja compact, er zijn ook best grote modellen verkrijgbaar.
Een Skoda leasen is vaak voordeliger dan een ander merk, dus met betrekking tot de kosten is dit zeker interessant.
Nog meer beste auto's om te leasen
Natuurlijk is er nog veel meer verkrijgbaar, qua populariteit doen Mercedes en Seat het ook goed. Twee merken die gezien mogen worden, niet alleen met betrekking tot design en luxe maar ook zeker wanneer je naar prestaties kijkt.