Marketingbureau kiezen in Amsterdam

Het kiezen van een marketingbureau

Kies een marketingbureau dat past bij jou! Er zijn een heleboel verschillende aanbieders in Amsterdam alleen. Zo heb je ook marketeers die actief zijn binnen verschillende branches of een expertise hebben op een bepaald vakgebied, zoals: social advertising. Heb je een groot bedrijf met veel behoefte aan expertise, kies dan voor een bureau die jouw vraag aankan. Ben je een eenpitter en heb je behoefte om een-op-een te kunnen sparren? Kies dan bijvoorbeeld voor een ZZP-er.

Heb je bijvoorbeeld een webshop waar je direct verkoopt aan consumenten? Dan is een marketeer noodzakelijk die verstand heeft van webshops en weet hoe je producten B2C verkoopt. Is jouw doel om alleen te verkopen aan B2B? Dan heb je een heel ander soort expertise nodig!

Daarnaast kan het goed zijn dat je een marketingbureau wilt inhuren met gespecialiseerde kennis op een bepaald vakgebied. Je hebt bijvoorbeeld iemand nodig die exact weet hoe je een advocatenkantoor promoot of iemand die exact weet hoe je IT-producten op de juiste manier naar de klant vertaald.

Welke vorm van marketing inzetten?

Uiteraard heb je de keuze tussen online- en offline marketing. Maar binnen online marketing heb je een hele brede vorm van marketing kanalen. Kies je voor Social media of zet je al jouw geld in op Google? Een goede marketeer kan je hier uiteraard goed advies over geven. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om te adverteren binnen Google, Facebook of Instagram. Welk kanaal je kiest is vooral afhankelijk van je doelgroep. Waar bevinden zij zich? Je gaat niet jongeren bereiken door al je geld in te zetten op LinkedIn.

Waarom wil je een marketingbureau inhuren?

Wat is je doel? Wil je meer klanten, een goede naamsbekendheid of ga je een nieuw product in de markt zetten? Het kan allemaal met marketing. Een goed marketingbureau denkt met je mee en weet waar jouw behoeftes liggen. Je hoeft het niet alleen te doen.

Wil je aan de slag met een marketingbureau in Amsterdam? Wij gaan graag voor je aan de slag. Wij beschikken over een team van specialisten die graag met je aan de slag gaan en de juiste marketingstrategie kiezen.