Poppers kopen

Poppers is een veel voorkomende term voor een reeks chemische psychoactieve drugs die alkylnitrieten worden genoemd, en in het bijzonder het inhalatiemedicijn amylnitriet.

Poppers is een middel dat meestal in kleine flesjes wordt verkocht en vaak op de markt wordt gebracht als leathercleaners of roomodorizers, hoewel ze niet voor dat doel worden gebruikt. Ze hebben een sterke geur van oplosmiddelen.

Bij inademing leiden poppers tot een onmiddellijke high met symptomen als een versnelde hartslag, duizeligheid en gevoelens van euforie.

Effecten van poppers

Poppers werken heel snel en produceren bijna onmiddellijk een high of "rush" van warme sensaties en gevoelens van duizeligheid, vergelijkbaar met sensaties van extreme alcoholintoxicatie. De effecten treden zeer snel op na het inhaleren van het medicijn, maar duren, in tegenstelling tot drugs zoals alcohol, slechts seconden of minuten. Terwijl sommige mensen de effecten van poppers plezierig vinden, vinden anderen het buitengewoon desoriënterend en onaangenaam.

Poppers zijn vasodilatatoren, wat betekent dat ze de bloedvaten verwijden. 6 Als gevolg hiervan daalt de bloeddruk snel, wat leidt tot duizeligheid en soms tot een kortstondig verlies van bewustzijn en spierkracht, bekend als syncope. Tegelijkertijd versnelt het hart, zelfs als de persoon die poppers gebruikt ontspannen is; dit staat bekend als tachycardie.

Een ander effect van deze medicijnen is de ontspanning van de anale sluitspier. Om deze reden worden soms poppers gebruikt om anale seks te vergemakkelijken. Bovendien vinden sommige gebruikers dat het gebruik van poppers tijdens seks de seksuele sensaties verhoogt en het orgasme intensiveert.

Poppers kopen

Poppers-Online.nl is dé online webshop als het gaat om de verkoop van poppers. Je kan eenvoudig, snel en supervoordelig jouw favoriete poppers kopen met slechts enkele muisklikken. Alle poppers worden verpakt en verzonden in een neutrale doos. Alles blijft anoniem, zelfs je bankafschrift! Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is de volgende dag in huis.