Voertuigvitamine: Met volle kracht op weg om de automotive sector te veranderen

Voertuigvitamine, de nieuwste speler in de automotive markt, is officieel gelanceerd. Met meer dan tien jaar ervaring in de branche, brengt Voertuigvitamine een breed scala aan hoogwaardige producten voor zowel de binnen- als buitenkant van voertuigen. Van motorolie en transmissieolie tot ruitenwissers, remvloeistof, en velgenreinigers – het platform biedt alles wat automobilisten nodig hebben om hun voertuig in topconditie te houden.

“Ons doel is om autobezitters te voorzien van de beste producten voor onderhoud, zodat zij de levensduur van hun voertuig kunnen verlengen en kosten kunnen besparen op onderhoud,” aldus Mark van den Ing, eigenaar en initiatiefnemer van Voertuigvitamine.

Wat Voertuigvitamine echt uniek maakt, is de innovatieve motorolie adviesmodule. Deze tool helpt klanten door op basis van het automerk, model en de specifieke motortypen van het voertuig de juiste olie te selecteren uit een aanbod van meer dan 120 verschillende soorten. Zo krijgen klanten gegarandeerd de olie die precies aansluit bij de specificaties van hun voertuig.

“We hebben deze module ontwikkeld omdat we zagen dat veel klanten het lastig vinden om de juiste olie te kiezen. Met onze adviesmodule willen we die keuze eenvoudig en betrouwbaar maken,” voegt Van den Ing toe.

Kwaliteit en klanttevredenheid centraal

Voertuigvitamine heeft zwaar geïnvesteerd in duidelijke en informatieve productbeschrijvingen die de voordelen en toepassingen van elk product belichten. Daarnaast biedt de website diverse video's aan die uitleg geven over het gebruik en de voordelen van producten in specifieke situaties. Dit helpt niet alleen bij het maken van de juiste keuze, maar draagt ook bij aan het verlengen van de levensduur van voertuigen, waardoor klanten kunnen besparen op hoge onderhoudskosten.

Daarnaast biedt Voertuigvitamine een uitgebreid assortiment aan brandstofadditieven – ook wel de ‘vitaminen' voor auto's genoemd. Deze producten, zoals brandstofsysteemreinigers, injectorcleaners, motorflushes en E10-behandelingsvloeistoffen, zorgen ervoor dat motorprestaties optimaal blijven en onderhoud kan worden uitgesteld.

“We geloven sterk in de kracht van voorlichting en transparantie. Daarom willen we onze klanten niet alleen de beste producten bieden, maar hen ook leren hoe ze die het beste kunnen gebruiken,” aldus de initiatiefnemer.

Productreviews en snelle levertijden

Voertuigvitamine maakt gebruik van product reviews, waarbij kopers kunnen delen hoe het product in hun specifieke situatie heeft gewerkt. “Deze user-generated content helpt ons niet alleen om meer vertrouwen op te bouwen, maar biedt ook toekomstige klanten extra waardevolle informatie,” aldus Van Den ing.

Naast een uitgebreid productassortiment biedt Voertuigvitamine snelle levertijden. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 uur worden geplaatst, worden de volgende dag al geleverd. Bovendien is de verzending naar Nederland en België gratis voor bestellingen vanaf €50. Om klanten extra zekerheid te bieden, is Voertuigvitamine aangesloten bij een gerenommeerd webwinkelkeurmerk en wordt er 12 maanden garantiegeboden op alle producten. Dit zorgt ervoor dat, mocht er onverhoopt een geschil ontstaan, klanten kunnen rekenen op de juiste ondersteuning.

Toekomstplannen en uitbreiding

Na succes in Nederland en Duitsland met Sneeuwkettingen4u, kijkt Voertuigvitamine naar verdere uitbreiding in de toekomst, met Duitsland als eerste stap.

“Onze ambitie is om Voertuig Vitamine internationaal te laten groeien, waarbij we eerst onze focus leggen op de Duitse markt. We zien daar veel potentie en kijken ernaar uit om ook Duitse klanten dezelfde hoogwaardige service te bieden,” besluit de eigenaar.